Autor: Kaubandus.ee • 14. juuni 2022

Elektroonikakaubad on Eesti internetiostjate lemmikud

Eesti 18–40-aastastest eelistab 57% osta elektroonikakaupu veebist, näitab rahvusvahelise pakiveofirma Venipak küsitlus. Teistes Balti riikides edestab rõivaste ja jalanõude kategooria napilt elektroonikakaupu.
Eesti 18–40-aastastest eelistab 57% osta elektroonikakaupu veebist.
Foto: Andras Kralla

Eesti edetabelis on teisel kohal kodukaubad (50%), millele järgnevad riided ja jalanõud (46%). Lätis ja Leedus eelistab riiete ja jalanõude internetis ostmist vastavalt 57% ja 51% uuringus osalenutest ning tihedalt kannul on elektroonikakaubad, teatas Venipak.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700