Autor: Maarit Eerme • 20. juuni 2022

Lidl avab uksed telgitagustesse ja tutvustab enda plaane

Kaubandus.ee’l oli võimalus külastada Riias asuvat Lidli logistikakeskust ning kuulda, kuidas ettevõttel hetkel läheb ja mis plaanid tulevikuks on.
Lidl Eesti avamisel osteti palju kala. See on ka Lidli Eesti ja Läti juhatuse liikme Maciej Urbanski sõnul jätkuvalt populaarne toode Eesti tarbijate seas.
Foto: Liis Treimann

Täna on Lidlil 19 kauplust Lätis ning 8 kauplust Eestis. Sellel aastal plaanitakse avada Eestis veel kolm kauplust – Tartus, Jõhvis ja Tallinnas Akadeemia teel. Riias asuv logistikakeskus varustab värske kaubaga iga päev nii Läti kui Eesti kauplusi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070