Autor: Kaubandus.ee • 30. juuni 2022

Alexelale tõi tugevaid tulemusi tarbimise kasv

Kodumaine energiaettevõte AS Alexela lõpetas majandusaasta kasumlikult ning kasvatas oma investeeringute mahtu ligi poole võrra. Ettevõte fookus oli peamiselt sihitud keskkonnasäästlike energeetikalahenduste arendamisele, jätkati ka energiakaubamaja suunaga, kus Alexela laiendas oma teenuste pakkumist nii era-, kui ka äriklientidele.
Alexela tugevdas mullu oma turupositsiooni.
Foto: Andras Kralla

AS Alexela tegevjuhi Aivo Adamsoni sõnul kasvasid 2021. aasta tulemused eelkõige tänu üleüldisele tarbimise kasvule ning turuosa kosumisele. “2021. aastal leevendati Covid-19 piiranguid, mis pani inimesed aktiivselt liikuma. See peegeldus ka koheselt meie müügimahtudes. Liikumine linna- ja maakodude vahel, aga ka matkamine, meresõidukite kasutamine ning ringireisimine tõid endaga kaasa suurema nõudluse meie teenuste järele, alates haagiste rendist kuni olmegaasini välja,” sõnas Adamson.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757