Autor: Kaubandus.ee • 30. juuni 2022

R-Kioski poodide pidaja kasvatas käivet ja investeeris kasvu

Norra pereettevõttele kuuluva Reitan Convenience Estonia 2021. aasta käive oli 29 miljonit eurot, mis on aasta varasemaga võrreldes 10 protsendi võrra suurem. Koroonapandeemia mõjude tulemusel lõpetati aasta 4,2 miljoni eurose kahjumiga, ent pandeemia kiuste jätkati investeeringuid Caffeine’i kohvikute ja R-Kioski mugavuspoodide kasvu ja arengusse.
Foto: R-Kiosk

Müügitulust 92% ehk 26,6 miljonit eurot teeniti toidukaupade, jookide ja tubakatoodete jaemüügist. Ajalehtede ja kirjatarvete jaemüük moodustas kogukäibest 4% ehk 1,3 miljonit eurot. Ülejäänud käive tulenes vahendusteenusest ning muude kaupade jaemüügist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700