Autor: Viivika Rõuk • 8. juuli 2022

Selveri äriarvestuse juht: toidukaupade inflatsioon võib kerkida 25 protsendini

Selveri äriarvestuse juht Kristjan Andersoni hinnangul võib toidukaupade inflatsioon kerkida 25 protsendini, kuid võib loota, et septembris hakkab hinnatõus taanduma. Samas usub Andreson, et toidu kahekohalisi inflatsiooninumbreid näeme järgmise aasta varakevadeni.
Foto: Andras Kralla

Äripäeva raadio hommikuprogrammis rääkis ta täpsemalt, millistes tootegruppides võib veel olulist hinnatõusu oodata ning milliste kaupade puhul võiks suurem hinnatõus läbi olla. Samuti tõi ta välja, mis faktorid sel sel aastal veel toiduhindu mõjutada võivad. Lisaks rääkis Anderson, milliseid tooteid on inimesed sel aastal vähem ja rohkem ostma hakanud.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700