Autor: Kaubandus.ee • 29. juuli 2022

Olerex alustas järjekordse uue jaama ehitust

Olerex alustas täisteenindusjaama ehitust Jõhvis, tegemist on Eesti suurimale kütusemüüjale arvult juba kaheteistkümnenda uue jaama ehitusega viimase kahe aasta jooksul.
Olerexi uus planeeritav jaam Jõhvis

„Hoolimata ehitushindade kasvust jätkame oma teenindusvõrgu laiendamist ja uuendamist. Kuna näeme Jõhvis ja antud asukohas senisest suuremat potentsiaali, otsustasime olemasoleva automaattankla asemele täisteenindusjaama ehitada,“ lausus Olerexi tegevjuht Piret Miller.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700