Autor: Hando Sinisalu • 1. august 2022

Tule koos Eesti kaupmeeste grupiga Londoni e-kaubanduse messile

27.- 29. septembril toimub Londonis Suurbritannia suurim e-kaubanduse mess koos konverentsiprogrammiga. Hando Sinisalu paneb kokku väikese grupi Eesti huvilisi, kellega koos messi külastada.

Korraga toimub Londonis samas kohas kaks messi, millest üks on pühendatud e-kaubandusele ja teine turundustehnoloogiale. Korraldajate sõnul on oodata üle 10 000 külastja, oma boksiga on väljas üle 300 eksponendi ja konverents toimub 10 paralleelsaalis.

Konverentsi esinejate seas on näiteks Carrefouri, MARSi ja Shopify juhid ja palju teisi eksperte.

Lisaks Expole külastab Eesti grupp ka Londoni juhtivat e-kaubanduse turundusele spetsialiseerunud agentuuri ja kohtub Londonis tegutsevate Eesti ettevõtjatega.

Eesti kaupmeestest on Expol oma väljapanekuga kohal ka Woola.

Miks Woola Londoni Expole läheb ja mis on plaanis?

"Suurbritannia e-kaubanduse turg on Euroopa suurim ning antud eCommerce Expo on Suurbritannia suurim taoline üritus. Kuna oleme Woola müügi ja turundusega just ka Suurbritannia turule laienenud, siis oli selge, et on vaja seal üritusel kohal ja pildis olla," ütles Woola turundusjuht Katheriin Liibert.

Liibert lisas, et Woola UK müüki juhib 10+ aastat pakendimaailmas müügiga tegelenud Tim Bishop, nii et eCommerce Expole läheme eelkõige uusi kliente püüdma ning olemasolevatega suhteid tugevdama.

"Meil on kombeks asju vimkaga teha ning ka seekord on meil paar trikki varuks, mis on woolalikult "kastist väljapoole" ning meile omase käekirjaga. Juba Latitude59-l nähtud lilla aiakäru mate-jookidega tuleb ka kaasa – seekord varume jooke rohkem, kuna Latitude-l said paarsada pudelit viie minutiga otsa!”

Vaata reisi programmi ja tingimusi siit: https://www.marketingparrot.com/koolitusreis-london

Lisainfo saamiseks palun kirjuta otse Hando Sinisalule: [email protected]

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757