Autor: Kaubandus.ee • 18. august 2022

Montonioga liitusid kaks õigusmaastiku tippu

Eesti e-kaubanduse ja finantstehnoloogia idufirmaga Montonio on liitunud kaks tippjuristi - Silja Kichno ja Triin Tiru - kes hakkavad Montonios üles ehitama ja juhtima õigusosakonda.
Triin Tiru ja Silja Kichno

Kavas on luua kaks teineteist toetavat üksust: Montonio toodetega seonduvatele õiguslikele küsimustele keskenduv tiim (product legal team), mille eest vastutab Silja, ja Montonio igapäevase äritegevuse, selle arendamise ja laienemise õiguspoole eest vastutav tiim (core legal team), mida veab Triin.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757