Autor: Kaubandus.ee • 18. august 2022

Venipak saavutas esimesel poolaastal Eestis 26-protsendilise kasvu

Vaatamata Covid-19 piirangute kadumisele ja Vene-Ukraina sõjast tingitud raskustele kasvas rahvusvahelise pakiveoettevõtte Venipak käive 2022. aasta esimesel poolel võrreldes aastatagusega ligi kolmandiku.
Venipaki tegevjuht Justas Šablinskas
Foto: Venipak

Võrreldes 2021. aasta esimese kuu kuuga kasvas Venipak Groupi käive tänavu 29%, ulatudes 32 miljoni euroni. Eestis oli kasv 26%, Lätis 43% ja Leedus 27%. Poolas kasvas ettevõtte kliendibaas 28%, teatas ettevõte.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700