Autor: Koit Brinkmann • 19. august 2022

Arsenali keskuse jaotamata kasum ligineb 5 miljonile eurole

Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse abikaasa, kunagise mõjuka reformierakondlase Rain Rosimannuse osalusega Arsenali keskuse omanikfirma teenis mullu 730 000 eurot kasumit ning kokku on Arsenal Center OÜ-l jaotamata kasumit kogunenud ligi 4,7 miljonit eurot.
Nii kaubandus- kui kontoripinnad olid aruandeperioodi lõpuks peaaegu 100protsendiliselt välja renditud.
Foto: Andras Kralla

Kuue aasta eest Põhja-Tallinnas avatud keskuse omanikfirma üüritulu oli eelmisel aastal 1,27 miljonit eurot ning kasum 0,73 miljonit eurot. Ettevõttel oli aruandeaasta lõpul kaks töötajat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700