Autor: Maarit Eerme • 16. september 2022

Turuülevaade: Lätist saabunud Depo näpistas konkurentidelt turuosa endale

Kui vaadata Eestis tegutsevate suurte ehituskettide käibeid ning võrrelda neid möödunud aastaga siis on näha, et müügitulu on küll kasvanud aga turupositsioonis on toimunud järeleandmisi. Ehitusketid suurendasid enda käivet aastases võrdluses umbes 11 protsenti.
Depo näpistas konkurentidelt turuosa
Foto: Liis Treimann

2021. aastal oli kaubandusettevõtete müügitulu (v.a. hulgimüük ja vahenduskaubandus) majatarvete, kodumasinate, rauakaupade ja ehitusmaterjalide valdkonnas 1422,8 miljonit eurot, kasvades aastaga 24,6 protsenti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700