Autor: Kaubandus.ee • 26. september 2022

Kaupmeeste Liit tähistas 25ndat juubelit ja tunnustas parimaid

23.septembril toimus Kaupmeeste Liidu 25. juubeli puhul pidulik visiooniseminar ja õhtusöök, millega Liit tänas oma liikmeid ja koostööpartnereid.

Juubelipeol tunnustas Kaupmeeste Liit kaubandusmaailma visionääri Ants Vasarat ja pikaajalist kaubanduse eestkõnelejat ja Liidu juhatuse liiget Kai Realot aumärkidega, olulise panuse eest Eesti Kaupmeeste Liidu arengusse ja töösse.

Samuti tänas ja tunnustas Kaupmeeste Liit Selveri arendusdirektorit Agi Metsandit, COOP Eesti juristi Rika Tamme, Rimi personalijuhti Kaire Tero, Ülemiste Keskuse turundusjuhti Tiia Nõmme ja Kaubamaja Grupi õigusdirektorit Helen Tulvet südamega panustamise eest kaubandussektori heasse käekäiku ja Kaupmeeste Liidu ühistegevusse.

Vaata juubelipeo galeriid siit:

Eesti Kaupmeeste Liit on Eesti Vabariigis tegutsevate jae- ja hulgikaubandusettevõtete vabatahtlik ühendus, mille ülesandeks on kaubandussektori huvide esindamine, ausate kaubandustavade kujundamine ja järgimine ning kaubandussektori ühistegevuse koordineerimine.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700