Autor: Kaubandus.ee • 26. september 2022

Pärnusse Ülejõele ehitatakse Rimi kauplus

Pärnu linnavalitsus otsustas tänasel istungil anda ehitusloa Niidu 18b kinnistule ligi 420 inimest mahutava Rimi kaupluse ehitamiseks.
Pärnu saab juurde uue Rimi poe.
Foto: Liis Treimann

Kaupluse ehitusalune pind on 2973 ruutmeetrit ning kõrgus 8,9, pikkus 73,3 ja laius 60,4 meetrit. Osaliselt kahekorruseline hoone püstitatakse kinnistule, mis jääb Neste tanklast, Hesburgerist ja PROMO Cash & Carryst teisele poole Ehitajate teed veidi Tallinna poole Niidu tänava äärde.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757