Autor: Kaubandus.ee • 3. oktoober 2022

Toidumessil selgus kümme parimat jõulutoodet

Toidumessil Tallinn FoodFest selgusid käesoleva aasta parimad jõulutooted pagari- ja lihatoodete, hõõgveini ning jõuluõlle kategooriates. Parimad tooted selgitati välja 1857 messikülastaja osalusel toimunud pimetestil.

Konkursile esitas 21 ettevõtet kokku 47 lihatoodet, 7 pagaritoodet, 4 hõõgveini ja 4 õlut. Hindajale esitati korraga kõik osalevad samasse kategooriasse kuuluvad tooted ja paluti avaldada arvamus hindamislehel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700