Autor: Kaubandus.ee • 5. oktoober 2022

Venipak paigaldab Eestisse 150 uudset pakiautomaati

Rahvusvaheline pakiveofirma Venipak paigaldab käesoleva aasta lõpus Eestisse oma esimesed pakiautomaadid ning laiendab automaatide võrgustiku järgmisel aastal 150-ni. Venipaki automaadid on Eestis esimesed, kust saab paki kätte kontaktivabalt.

”Vastavalt varem kavandatule paigaldame aasta lõpuks Eestisse esimesed pakiautomaadid ning toome siinsele turule ka tehnoloogilise uuenduse: pakid saab automaadist kätte kontaktivabalt. Saadetise vastuvõtja saab pakisõnumiga QR-koodi, mis tuleb suunata pakiautomaadi ekraanil olevale kaamerale ja uks avaneb hetkega. Endiselt saab sisestada automaadi uksekoodi käsitsi, juhul kui klient ei kasuta nutitelefoni või ei saa QR-koodi skannida,” ütles Venipaki tegevjuht Justas Šablinskas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700