Autorid: Anete Hela Pulk, Merilin Merila • 7. oktoober 2022

Heinar Põldma: erinevad märgid viitavad, et majanduskriis koputab uksele

"Kaubanduses ja majanduses laiemalt on tunda majanduskriisi lähenemist," ütles Põldma Kaubanduse omanik ja juht Heinar Põldma.
Heinar Põldma.
Foto: Raul Mee

Põldma rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et on oma 3.kvartali majandustulemustega üldiselt rahul. Septembrikuu tulemused olid tema sõnul umbes 60% suuremad tänu poliitikutele, kes paiskasid inimeste rahalaevad valla. "Inimesed käisid ja ostsid kauplustest endale rõivaid, aga nüüd, kui rahakanalid said otsa, siis nii hästi ei läinud," ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700