Autorid: Anete Hela Pulk, Merilin Merila • 7. oktoober 2022

Ilutoodete müüja: tarbijad otsivad rohkem soodushindu

Tarbijad kasutavad sooduskampaaniaid ära rohkem kui varem, ütlesid MG Beauty tegevjuht ja omanik Ave Ottesson ning müügi- ja arendusjuht Katrin Piirisalu.
MG Beauty meeskond, fotol vasakult teine ettevõtte omanik ja juht Ave Ottesson.
Foto: MG Beauty Facebooki leht

Ottesson rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et covidi järgselt on täheldada, et klient on füüsilisse poodi tagasi läinud ja e-kaubandus on väikeses langustrendis. Samuti tõi ta välja, et soodushind on see, mida tarbija täna rohkem vaatab.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757