Autor: Nele Peil • 13. oktoober 2022

Mida üldse tähendab rohepööre kaubanduses?

Rohepöördest ja selle olulisusest ei saa enam keegi mööda vaadata. Kuidas tuleks seda teha kaubanduses ja mida rohepööre kaubanduses üldse tähendab?
Kaupmeeste Liidu tegevjuhi Nele Peili sõnul tasub kaupmeestel kasvatada oma ettevõttes keskkonnavaldkonna kompetentsi.
Foto: Kri Tamm

Kõige õhem definitsioon räägib kaubanduse rohepöördest ettevõtete endi äritegevuse kontekstis. Ruumid ja sisseseade, turundus ja logistika, mis kulutavad võimalikult vähe ressursse, on süsinikuneutraalsed, taaskasutavad materjale erinevates protsessides.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070