Autor: Tarmo Toiger • 11. oktoober 2022

Tulekul on parim aeg turuosa võitmiseks!

Kaubandussektorit mõjutavad hetkel mitu fundamentaalset majandusnäitajat. Millele tuleks sügisel erilist tähelepanu pöörata ja kuidas keerulisest olukorrast edukalt väljuda?
Tarmo Toiger

Tarbijakindlus on praegu ajalooliselt ühel madalaimal tasemel ning sisuliselt olnud vabalanguses kogu 2022. aasta. Kõikumised tarbijakindluses mõjutavad otseselt (jae)kaubanduse edu ja müügimahte. SKP tasemel on kaubanduse müügimahud juba oluliselt kukkunud ning kukuvad edasi, kogu sektor on langevas trendis – ­hulgi- ja jaekaubandus oli teises kvartalis üks suurimaid kukkujaid sektorite võrdluses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070