Autorid: Merilin Merila, Maarit Eerme, Sigrid Kõiv • 13. oktoober 2022

Jaekettide ja toidu- esmatarbekaupade hulgimüüjate kasumi kasvu TOPi võitja kasvas neli korda

Toidukaupu müüvate jaekettide ja esmatarbekaupu müüvate hulgikaupmeeste koondkasum kasvas aastasega võrreldes 95,2%. Reastasime parimad tabelisse, vaata, kes ettevõtetest enim kasumit kasvatas.
Foto: Maarit Eerme

Toidukaupu müüvate jaekettide ja esmatarbekaupu müüvate hulgikaupmeeste koondkasum 2021. aastal oli 94,1 miljon eurot ja see kasvas aasta varasemaga võrreldes 95,2%. Reastasime valdkonna ettevõtted kasumi kasvu järgi eurodes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070