Autorid: Hando Sinisalu, Merilin Merila • 13. oktoober 2022

R-Kioski mugavuspood: 13 sekundit ja ost tehtud

Aasta kaubandusteo auhinna võitis tänavu tehisintellektil põhinev täisautomaatne mugavuspood R-kiosk GO. Ettevõtte juht Tiia Ilves märkis, et ostu saab sooritada isegi 13 sekundiga.
Eesti esimene mehitamata mugavuspood.
Foto: Erik Riikoja

Ilves rääkis Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis kõlanud intervjuus, et kuigi täisautomaatne pood võimaldab hakkama saada püsiva teenindajata, ei muutu kõik nende poed töötajatevabaks, kuna inimfaktor teatud tootegruppide juures on väga oluline.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070