Autor: Kaubandus.ee • 14. oktoober 2022

Nõo Lihatööstuse snäkid jõuavad Euroopa suurele turule

Nõo Lihatööstus ekspordib snäkke edukalt juba Lätti, Leetu ja Soome, kuid lähiajal on lisandumas uusi turge ning eesmärk on ekspordi osakaal kahekordistada.
Nõo Lihatööstus
Foto: Vallo Kruuser

„Meie kõrge lihasisaldusega snäkid on juba leidnud tarbijate heakskiidu nii Eestis kui ka mitmetes välisriikides. Nõos valmib üle 20 erineva snäkktoote ja soovime vastata tarbija kõige nõudlikumale maitsele, et sellest luua Eesti toidu edulugu ka piiri taga,“ kommenteeris Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük. „Oleme juba jõudnud nii kaugele, et peagi avada lisaks uusi välisturge. Näiteks Poola ja mõnigi riik veel, kus tervislike ja kvaliteetsete snäkkide tarbimise kultuur on ulatuslik. Näeme, et Euroopas on nõudlus sellise kiire ja tervisliku vahepala vastu kasvamas. Praegu moodustab eksport snäkktoodete kogumahust 10% ja eesmärk on see kahekordistada.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700