Autor: Kaubandus.ee • 20. oktoober 2022

Poolte Eesti elanike kulutused jõuludele püsivad mullusega samal tasemel

50 protsenti Eesti elanikest planeerivad jõuludele kulutada sama palju, kui eelmisel aastal. Ehkki mõnevõrra tekitab muret pidustustele seatud väiksem eelarve, tuntakse sellegipoolest rõõmu perega kohtumisest, kodu ja jõulupuu kaunistamisest ning kingituste tegemisest.

Rootsi mööblifirma IKEA poolt iga-aastaselt läbiviidav uuring selgitas, et tänavu tunnevad pooled vastanutest jõuludega seonduvalt valdavalt positiivseid emotsioone ja ootavad jõule suure rõõmuga. Siiski tajub väike hulk vastanutest jõuludega seonduvalt ärevust, mis tuleneb peamiselt eesootavatest kulutustest ja väiksemast eelarvest nende kulude katmiseks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700