Autor: Kaubandus.ee • 21. oktoober 2022

Omniva pakiautomaatide võrgustik uueneb

Omniva investeerib oma võrgustikku ja sel ning järgmisel aastal vahetatakse välja ja paigaldatakse kokku 267 pakiautomaati üle Baltikumi.
Omniva pakiautomaat

„Omnival on kokku 960 pakiautomaati, kuid pakkide saatmine kasvab ja ootus uute järele on jätkuvalt suur. Soovime pakkuda parimat ja kodulähedast teenust ning selleks paigaldame nii juurde pakiautomaate kui ka vahetame juba vananenud välja uute vastu,“ ütles Omniva juhatuse liige Kristi Unt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070