• 25.10.22, 13:04

Eestlased tegid „parim enne“ toidupoe, mis päästab aastas sadu tuhandeid tooteid

Rohelise mõtteviisiga noored ettevõtjad ja Eesti IT-firma SRINI asutajad käivitasid esimese poe Baltimaades, mille eesmärk on päästa aastas sadu tuhandeid kvaliteetseid „parim enne“ või sellele lähenevaid tooteid, pakkudes neid inimestele tavahinnast kordades soodsamalt.
Eestlased tegid „parim enne“ toidupoe, mis päästab aastas sadu tuhandeid tooteid
Sumena kaasasutaja Joosep Kaljula sõnul raisatakse Eestis igal aastal 164 miljoni euro väärtuses ligi 167 000 tonni toitu. „Osa sellest visatakse nii inimeste kui kaupmeeste poolt kas teadmatusest või alternatiivi puudumisest lihtsalt ära, kuigi võiks tegelikult hoopis ära tarbida. Ainuüksi Eesti toidupoed hävitavad aastas hinnanguliselt ligi 23 000 tonni toidukaupu,“ rääkis Kaljula.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 20.10.25, 10:24
5 praktilist näidet, kuidas nutikad iseteeninduslahendused muudavad tänaseid äriprotsesse
Tänapäeval on võimalik äriprotsesse optimeerida läbi digitaalsete tööriistade: B2C ja B2B tellimiskeskkonnad, broneerimissüsteemid, mobiilirakendused ja iseteeninduslikud makselahendused. Need ei ole enam lihtsalt lisavõimalused, vaid osa ettevõtte igapäevasest äriloogikast, mis aitab vähendada käsitööd ja keskenduda sellele, mis aitab saavutada parima konkurentsieelise ning loob suurima väärtuse.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele