Autor: Kaubandus.ee • 25. oktoober 2022

Moller Auto: septembris kasvas nõudlus uute autode järele 33%

Automüügiettevõtte Moller Auto andmetel kasvas Balti riikides nõudlus uute autode järele tänavu septembris võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 33%. Kuigi on autosid, mille tarne võib kauem aega võtta, on ettevõtte esindustes ja ladudes Eestis kohe saadaval kokku 155 uut autot ning oktoobris tarnitakse veel 13 autot valmis sõidukitena.
Septembris kasvas nõudlus uute autode järele 33%.
Foto: Maire Iro

Moller Auto andmed näitavad, et hetkel on Eestis kõige kiiremini kättesaadavad automudelid Volkswagen T-Cross, Volkswagen Taigo, Volkswagen Arteon, Volkswagen T-Roc ja Volkswagen Passat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700