Autor: Kaubandus.ee • 27. oktoober 2022

Eesti Pandipakend suunas ringlusse veerand miljardit pandipakendit

Selle aasta esimese üheksa kuuga kogus Eesti Pandipakend kokku ja suunas ringlusesse 250 miljonit ühekordse kasutusega pandipakendit. Võrreldes eelmise aastasama perioodiga tagastasid keskkonnateadlikud tarbijad 10% rohkem pandipakendeid.
Foto: Andras Kralla

Selle aasta üheksa kuuga tagastati kõige rohkem metallpakendeid (123,5 miljonit), millele järgnesid plastpakendid 104 miljoniga ja klaaspudelid 23 miljoniga. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga tagastasid tarbijad kõiki pakendiliike kokku kümnendiku ehk 25 miljoni võrra rohkem. Suurim muutus oli klaastaaras, mida toodi pakendiautomaatidesse 16,6% rohkem.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757