Autor: Kaubandus.ee • 10. november 2022

Euronics avab Lätis uue kontseptsiooniga kaupluse

Eesti kapitalil põhinev Baltimaade suurim tehnikakaupade jaemüüja Euronics avab novembris Riias uue kontseptsiooniga kaupluse, millest saab suurima müügipinna ja valikuga tehnikapood Lätis.
Foto: Andras Kralla

17. novembril Riias Spice kaubanduskeskuses avatava Euronicsi kaupluse 2600-ruutmeetrisel pinnal pakutakse üle 6000 tehnikatoote. Uude kauplusesse investeeritakse ligi 2 miljonit eurot ja sellest saab esimene kauplus Baltimaades, mis tutvustab Euronicsi uuenenud sisekujunduskontseptsiooni. Järgmine sarnase kontseptsiooniga kauplus avatakse Tallinnas, Viru keskuses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700