Autor: Kaubandus.ee • 10. november 2022

Maksekeskus saab uue tegevjuhi

Makselahenduste pakkuja Maksekeskus AS saab uue tegevjuhi, sellele kohale asub ettevõtte senine Läti piirkonna juht Ivars Erdmanis. Senine tegevjuht Art Lukas jätkab ettevõtte nõukogus.
Ivars Erdmanis

Maksekeskus alustas aktiivset tegevust Eestis kümne aasta eest. Art Lukas on ettevõtet juhtinud viimased seitse aastat, mille jooksul on ettevõte laienenud edukalt ka Läti ja Leedu turgudele pakkudes kaasaegseid makselahendusi ja väärt lisateenuseid kõigis suuruses kaupmeestele. Hiljutise tootearendusena hakkas Maksekeskus oma klientidele pakkuma ka makseterminale tavapoodidele tuues nii ühe katuse alla nii e-poe kui tavapoe maksed.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700