Autor: Kaubandus.ee • 14. november 2022

E-smaspäeva sooduspakkumisi teeb täna ligi 300 veebipoodi

Täna, 14. novembril toimub Eesti E-Kaubanduse Liidu korraldatud ühiskampaania E-smaspäev, milles osaleb ligi 300 veebipoodi ehk rohkem kui kunagi varem.
Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät.

Kõik pakkumised on koondatud veebilehele www.e-smaspaev.ee. „Valdav osa müüjaid pakub täna ostjatele kogu kauba lõikes vähemalt 20% suurust soodustust, kuid on ka üksjagu allahindlusi 30-40% või veel rohkem,“ ütles Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070