Autor: Siim Sultson • 17. november 2022

Pärnits: võrreldes teiste kaubanduskeskustega suudame paremini hoida oma rendi- ja tulutaset

Kinnisvarafirmade TOPis kolmandale kohale tulnud Ülemiste Center OÜ juhatuse liikme Guido Pärnitsa sõnul on Ülemiste Keskus suutnud raskete aegadega hakkama saada ning ka käesolev aasta on olnud edukas.
Foto: Liis Treimann

Aasta 2022 on tema kinnitusel olnud samuti edukas: „Võrreldes teiste kaubanduskeskustega, kinnisvaraettevõttena domineerime, suudame paremini hoida oma renditaset ja tulutaset ja ei pea, nagu mõni teine, tegema allahindlust.“ Tõsi, aasta teine pool pakub enam väljakutseid. „Peame koos saama üle kõrgetest energiahindadest, püüame toetada rentnikke. Kuna keskuse puhul on tegemist suurima kapitalivajadusega ettevõttega, siis euribori tõus on üks ohtudest,“ arutleb Pärnits.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700