Autor: Kaubandus.ee • 18. november 2022

Ostupühad püstitavad müügirekordeid

Kaup24 e-poes püstitati sel esmaspäeval uus E-smaspäeva müügirekord. Seekordne ostupüha oli edukaim, ületades eelmist E-smaspäeva ligi 10% võrra.
Foto: Andras Kralla

“2020. aastal toimunud Must Reede on siiani meie ajaloo kõige kõrgema müügiga päev. Nüüd asus teisele kohale 14. novembril toimunud E-smaspäev. Tavapärastega võrreldes oli müük sel päeval ligi kaks korda kõrgem," tõdes Kaup24 e-poe kommunikatsioonijuht Kristiina Vahesalu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757