Autor: Kaubandus.ee • 18. november 2022

Solarises avati Itaalia ehtebrändi esinduspood

Eile, 17. novembril avas ettevõte Shop Venerdi Solarises Itaalia kvaliteetkäsitööehteid ja moeaksessuaare müüva brändi Vestopazzo esinduspoe.

Tegemist on pereettevõttega, mille loojated on Älian ja Tambet Mägi, kellel on pikaajalised ettevõtlus- ning turunduskogemused. “Mõte avada oma pood sündis põhjaliku etteplaneerimisega. Otsisime pikalt seda nšši, mis Eesti turult puudu oleks ning kui suvel Itaalia reisil Vestopazzo ehteid nägime, oli meie otsus ühine ja kiire – me toome selle Eestisse! Edasine asjade kulg on olnud nagu Ameerika mäed – kiiret reageerimist vajavad otsused, sobiva pinna leidmine ja turunduse planeerimine,” kommenteerib Shop Venerdi üks asutajatest Älian Mägi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070