Autor: Kaubandus.ee • 25. november 2022

Kaup24.ee: Must Reede on alanud ääretult aktiivselt

Must Reede on üle maailma ostjate lemmikpüha. Täna, Musta Reede hommikul kell 9:30 oli näiteks Kaup24.ee e-poe müük juba ligi 3,5 korda kõrgem kui novembri teistel päevadel.
Foto: Andras Kralla

"Musta reede esimesed tulemused on tõesti muljetavaldavad. Erakordselt kõrge hommikune aktiivsus näitab, et ostjad valmistusid selleks kampaaniaks ette ja asusid hommikul koheselt oma planeeritud oste tegema," ütles Kaup24 e-poe meedia- ja kommunikatsioonijuht Kristiina Vahesalu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700