Autor: Liis Treimann • 5. detsember 2022

Omniva avas tuleviku postkontori

Omniva uus postkontor on postkontor kolis Tallinna Kaubamaja B-korpuse galeriisse, see on esimese kaheksast aastavahetuse ümber uue vormi saavast postkontorist.
Tuleviku postkontori avasid Tallinna Kaubamaja galeriis Mart Mägi Omniva juhatuse esimees ja ettevõtlusminister Kristjan Järvan.
Foto: Liis Treimann

Detsembris uuenevad veel Tallinna Kristiine, Järve ja Arsenali ning Keila postkontor, kirjutab Äripäev. Tuleva aasta alguses ka Tartu, Kuressaare ja Rakvere postkontor. Kolme aasta jooksul uuendatakse ettevõtte teatel kõik Omniva postkontorid üle Eesti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757