Autor: Kaubandus.ee • 14. detsember 2022

Fruit Xpress kaasas partneriks rahvusvahelise kontserni Bidcorp

Värskete toidukaupade tarnija toitlustussektorile Fruit Xpress OÜ alustab koostööd rahvusvahelise kontserniga Bidcorp. Poolte vahel sõlmitud kokkuleppe tulemusena omandas Bidcorp Fruit Xpressis enamusosaluse, ettevõtte asutajad ja juhtkond jätkavad Fruit Xpressis.

Fruit Xpressi juhataja Marko Öömani sõnul avab partnerlus Bidcorpiga ettevõtte arengus uue peatüki. „Oleme Fruit Xpressi asutamisest alates keskendunud koostööle Eesti peakokkadega, et pakkuda parima kvaliteediga teenust ja tooteid meie kiiresti areneval toitlustusteenuste turul. Strateegiline partnerlus globaalse tööstusharu liidriga nagu Bidcorp avab meie klientidele uusi võimalusi, aitab laiendada sortimenti ja avardab teenuste pakkumist,“ märkis Ööman.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700