Autor: Kaubandus.ee • 20. detsember 2022

Homme avatakse Kosel uus Meie toidukaupade pood

Homme, 21. detsembril avatakse Kosel Meie toidukaupade uus pood, mis on enam kui veerand sajandit tegutsenud Laura kaupluse mantlipärija.
Foto: Andras Kralla

„Ostsime suvel Laura kaupluse kinnistu, sest tegu on toidupoe tarbeks ühe parima asukohaga Kosel. Ehitustöödega alustasime oktoobris ja jõulude eel avame uue poe,” sõnas Meie toidukaupade juhataja Rein Reinvee. „Püüame Laura kaupluse parimaid tavasid jätkuvalt au sees hoida – näiteks jätkame kohapeal valmistatud värskete lihatoodete pakkumist. Kindlasti on kaubavalikus rohkesti Eesti päritoluga toiduaineid, sest see on meie klientidele väga oluline.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757