Autor: Kaubandus.ee • 20. detsember 2022

Mida ostavad reisijad Tallinki MyStari laevakauplusest kõige rohkem?

Tallinki uus lipulaev MyStar on seitsme päevaga Tallinna-Helsingi liinil teenindanud kokku ligi 32 000 reisijat 106 riigist. Kuid mida ostavad reisijad laevakauplusest kõige rohkem?

„Meil on hea meel, et kliendid on meie uue lipulaeva MyStari soojalt vastu võtnud, sest on ju tegemist laevaga, mille oleme ehitanud eelkõige meie klientide soove ja vajadusi silmas pidades,“ ütles Tallink Grupi juhatuse liige Piret Mürk-Dubout.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700