Autor: Kaubandus.ee • 29. detsember 2022

Royal Unibrew viib Eesti ärid Tanker Brewery alla

Rahvusvaheline joogikontsern Royal Unibrew viib kõik oma Eesti äritegevused kohaliku õlletootja Tanker Brewery alla. Muudatus tugevdab Tankeri positsioone ja võimekust Eesti õlleturul konkureerida.
Ranner Kuningas ja Jaanis Tammela
Foto: RASMUS KOOSKORA

Royal Unibrew Eesti OÜ ühendatakse Tanker Brewery OÜ-ga alates 1. jaanuarist 2023. Lisaks oma kaubamärgi all toodetavale ja müüdavale käsitöö ning premium-õllele hakkab Tanker Eestis turustama ka teisi seni Royal Unibrew Eesti portfellis olevaid kaubamärke, millest tuntuimad on Heineken, Pepsi ja Cido. Tanker võtab üle ka kõik Royal Unibrew Eesti lepingud ja töötajad. Ettevõtte tegevjuhiks saab senine Royal Unibrew Eesti juht Ranner Kuningas, Tanker Brewery asutaja Jaanis Tammela jätkab panustamist õlletootmise ja Tankeri brändi arendustegevuste vallas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700