Autorid: Eliisa Matsalu, Marge Ugezene • 2. jaanuar 2023

Telliskivist lahkuvad mitmed väikeärid. Loomelinnaku asutaja: meil on järjekord ukse taga

Telliskivi Loomelinnaku asutaja Jaanus Jussi sõnul läheb neil suurepäraselt ja see, et mitu loomelinnakus asuvat poodi on viimasel ajal teatanud tegevuse lõpetamisest või kolimisest, ei tähenda, et loomelinnakul oleks keerulised ajad.
Telliskivi Loomelinnaku poetänav
Foto: Erakogu

„Murelik ma ei ole,“ ütles Juss. Näiteks oli tema sõnul raamatupood Puänt juba aastaid kehvemas seisus ja otsustas ise oma uksed sulgeda. „Toetasime neid väga palju, pikka aega ei maksnud nad üldse üüri,“ rääkis Juss.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070