Autor: Kaubandus.ee • 4. jaanuar 2023

Kaubamaja võttis kasutusele tekstiilijääkidest valmistatud ringluspakendid

Kaubamaja e-poe pakid lähevad teele tekstiilijääkidest ringluspakendis, mis on vastupidavad, vett hülgavad ja mida saab taaskasutada kuni 20 korda. Ringluspakendid valmivad Eestis ja nende tootjaks on kohalik ettevõte Low imPACK.

„Kaubamaja e-poe käive on viimastel aastatel jõudsalt kasvanud. Saadame iga kuu välja tuhandeid pakke, mistõttu tunneme ettevõttena suurt vastutust muuta meie pakendid võimalikult keskkonnasõbralikuks. Kaks aastat tagasi hakkasime väiksemate pakendite puhul kasutama Woola lambavillast pakendeid, mis on klientide poolt väga soojalt vastu võetud," rääkis Kaubamaja turundusdirektor Britta Ratas. Kuna Tallinna ja Tartu Kaubamajas on nende jaoks loodud tagastuskastid, mis täituvad pidevalt, siis annab see Ratase sõnul kindlust, et uus pilootprojekt tekstiilijääkidest pakenditega läheb klientidele sama palju korda. „Tuhandete pakkide pakendamine on meie jaoks suur väljakutse, kuna tihti peavad ühte pakki mahtuma nii kaalult, mõõdult kui purunemiskindluselt väga eriilmelised kaubad. Ideaalset lahendust selleks ei ole, aga anname endast parima, et jätkusuutlik pakendamine saaks suureks osaks meie e-poe pakkidest.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700