Autor: Merilin Merila • 11. jaanuar 2023

Mida ennustavad kaupmehed aastaks 2023? VOL 2

Uurisime, mida ootavad kaupmehed aastalt 2023. Loe, mida ennustavad uueks aastaks Euronicsi jaekaubandusjuht Kaidi Kelt ja Euronicsi personalijuht Ave Kruusalu, Kaubamaja tegevjuht Erkki Laugus ning Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas.

Euronicsi jaekaubandusjuht Kaidi Kelt ütles, et nemad ootavad uuelt aastalt rohkem stabiilsust kui eelnevatel aastatel, kuid majanduse üldist olukorda arvestades, on siiski hetkel kasvu raske näha ja stabiilsuse saavutamine võib veel omajagu aega võtta. „Pigem on küsimus, kas aasta võiks tuua languse ja kui suure. Raskemad ajad toovad alati kaasa ka uusi võimalusi - oluline on need õigel ajal tabada ja oma kasuks realiseerida,“ ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070