Autor: Merilin Merila • 18. jaanuar 2023

Mida ennustavad kaubanduskeskuste juhid aastaks 2023?

Uurisime, mida ootavad kaubanduskeskuste juhid aastalt 2023. Loe, mida ennustavad uueks aastaks Viru Keskuse tegevjuht Gertti Kogermann, T1 keskuse tegevjuht Tarmo Hõbe ja Astri Grupi tegevjuht Kairi Toom.
Kairi Toomi foto: Jassu Hertsmann | Delfi Meedia

T1 keskuse tegevjuht Tarmo Hõbe sõnul on neil selleks aastaks suund paigas, milleks on keskuse ümbersünd. „Aasta lõpuks realiseeruvad kõik tänased plaanid ja tegevused ning aasta lõpus toimub T1 edukas taasavamine. Nii nagu teatud mõttes ujus T1 vastuvoolu 2022. aastal, jätkub sama asi tänavu. Ehk kui üldjuhul on kaubanduskinnisvaras hetkel arendusplaanid pigem peatatud või hoogu maha võetud, siis meil, vastupidi, pole võimalik oodata ning liigume samas või veelgi kiiremas tempos edasi,“ rääkis ta, lisades, et tänavu jätkatakse uuenduskuuri ning ehitustöid, et suurendada keskuses nii kaubanduse kui ka erinevate teenuste valikut.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757