Autor: Kaubandus.ee • 16. jaanuar 2023

Lidl avab Tallinnas järgmise kaupluse

2. veebruaril avatakse aadressil Akadeemia tee 31a teine Lidli kauplus Mustamäel. Lidl Eesti on investeerinud uue kaupluse ehitusse, samuti lähiümbruse heakorrastusse ja taristu parandamisse ca 9,6 miljonit eurot.

Uus Lidl kauplus asub hästi ligipääsetavas piirkonnas Akadeemia teel, pakkudes Mustamäe elanikele võimalust veelgi mugavamalt sisseoste teha. Avamispäeval 2. veebruaril ootavad kõiki külastajaid ainult Akadeemia tee poe jaoks mõeldud avamispakkumised ja õnneloos.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700