Autor: Merilin Merila • 20. jaanuar 2023

ARKET avab Eestis esimese poe

2023. aastal avab põhjamaine moe- ja elustiilibränd ARKET Tallinnas oma esimese kaupluse.
Kuvatõmmis ARKETi kodulehelt

ARKETi disainifilosoofia juured on pärit 20. sajandi Põhjamaade modernistlikust liikumisest, mille eesmärk oli ühendada kunsti-, käsitöö- ja funktsionaalse vormi maailmad, et toota taskukohaseid ja juurdepääsetavaid esemeid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070