Autor: Kaubandus.ee • 24. jaanuar 2023

Rimi alandab 300 populaarseima toote hinda

Alates sellest nädalast alandab Rimi Eesti pea 300 populaarsema toote hinda, et toetada Eesti elanikke talvisel hooajal, mil majapidamiskulud on oluliselt suurenenud.

Rimi ostujuhi Talis Raaki sõnul tõusid hinnad 2022. aastal 19,4% ning kiire kasvu mõju on jõudnud ka inimeste toidulauale. “Eelmise aasta rekordinflatsioon on muutnud inimeste käitumisharjumusi: otsitakse oluliselt rohkem kampaania- ja allahindlustooteid. On tekkinud ka täitsa arvestatav hulk neid kliente, kes on pidanud oma toidukoguseid vähendama," kommenteeris Raak, mille tõttu otsustati alandada mitmesaja toote hinda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757