Autor: Kaubandus.ee • 1. veebruar 2023

Tasku keskus tunnustas parimaid ostukohti

Tasku keskus tunnustas reedel, 27. jaanuaril Lydia hotelli sündmuskeskuses möödunud aasta silmapaistvaid ostukohti.
Foto: Aive Urberg

Kõige olulisemaks kriteeriumiks Tasku parima ostukoha väljaselgitamisel on ettevõtte käibekasv, kuid selle kõrval hinnatakse ka ostukoha osavõttu kampaaniatest, omaalgatuslikke üritusi ja üldist ostukoha aktiivsust. Aasta Ostukoht 2022 tiitli pälvis Gardest lillepood. „Aasta Ostukoht on ruutmeetritelt väike, aga hingelt suur kauplus, kes möödunud aastal panustas mitme Tasku kampaania õnnestumisse, kes teeb väga toredasti koostööd ka teiste keskuse üürnikega ja kes oma aktiivsusega on eeskujuks kõigile,“ sõnas Tasku keskuse tegevjuht Liiu Matikainen.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700