Autor: Kaubandus.ee • 7. veebruar 2023

Eestlastele tuntud moekett avab Soomes uusi kauplusi

Mullu Eestis jõudsalt laienenud Poola moekett LPP, mis haldab tuntud moebrände nagu Reserved, Sinsay, Mohito, House ja Cropp, on sel aastal avanud Soomes juba kaks uut kauplust. Rohkem kui 15 uue kaupluse avamisega tekitab LPP Finland sel aastal põhjanaabritele juurde 250 uut töökohta.
Fotol (vasakult) LPP Estonia tegevjuht Kaidi Kask ja LPP Finland tegevjuht Seija Leppihalme.

Esimestena avas LPP Finland sel aastal noortele suunatud Cropp moebrändi kaupluse Helsingis ja Sinsay koguperekaupluse 300 000 elanikuga Espoo linnas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700