Autor: Merilin Merila • 7. veebruar 2023

Ehitusketid tulevikku nii mustades värvides ei näe

Ehitusmaterjalide müüjad tulevikku väga mustades toonides ei näe, juhid prognoosivad isegi töötajate arvule kasvu.
Foto: Liis Treimann

Äripäeva Infopanga konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv rääkis, et ehitusketid sõltuvad paljuski ehitusturust ja kinnisvarasektoris toimuvast. Ka Infopanga koostatud konkurentsiraportist tuli välja, et juhid pingutavad selle nimel, et ettevõte toimiks jätkusuutlikult. Küsitlusele vastanute sõnul on keskmised palgad endiselt surve all ning üllatuslikult prognoositakse töötajate arvule kasvu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700