Autor: Merilin Merila • 10. veebruar 2023

Kaubandusvaldkonna töötajate rahulolu oma töötasusse on vähenenud

Võrreldes 2021. aasta sügisega on kaubanduse töötajate rahulolu töötasusse vähenenud kõigis ametite gruppides. Samuti on kasvanud töötajate palgaootused töökoha vahetuse puhul.
Foto: Andres Haabu

CVKeskuse turundusjuht Henry Auväärt sõnas, et teenindusvaldkonna tööpakkumistel ulatus keskmine palgapakkumine 2022. aastal 1489 euroni, mida on 10% enam kui eelneval aastal. „Sealgi on näha, et suurem kasv tuli aasta teises pooles,“ ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700